miércoles, 2 de septiembre de 2015

Ajudes per a transport escolar

Conselleria va publicar la setmana passada els nous requisits per a les ajudes de Transport Escolar als DOCV a més, han obert un termini extraordinari de sol·licitud fins al 4 de setembre per aquells alumnes que amb els nous requisits si poden accedir a l’ajuda.

Les novetats: s’elimina el requisit establert per l’Administració anterior de residir a més de tres quilòmetres en línea recta, el nou requisit establert que es podran beneficiar de les ajudes els alumnes de Primària i Secundària que resideixen a una distància igual o superior a tres quilòmetres seguint la trajectòria de menor distancia accessible i segura.

A més, també es contempla que, amb caràcter excepcional i amb un informe previ de la Direcció Territorial competent en matèria d'educació, es puguen tindre en compte aquelles zones en què l'accés al centre docent siga dificultós a causa de l'orografia del terreny, de la perillositat de les vies o del temps d'accés.

El termini extraordinari es va obrir el 22 d’agost fins al 4 de setembre.

No hay comentarios:

EXTRAESCOLARS 2023-24

 Hola , teniu tota la informació per apuntar-vos a les extraescolars en l'enllaç. Hola, teneis toda la información de la extraescolares ...